Kategorie
3 minuty
brzuchy
co nieco i nieco więcej
domowe dekoracje
grill
grzyby tu - reszta w zupach
kotleciki placuszki kulki
książki
łakocie
miejsca
mięso
moja kuchnia
naleśniki bez szpinaku
napoje
ogród
opakowania
owoce morza i jeziora
Pascal vs Okrasa
przetwory
przyprawy
Przystanek Alaska
sałatki i surowe
smarowidła
szpinak
takie tam
The Northern Exposure Cookbook
ulubione
zupy
04 września 2008
HUMMUS
SKŁADNIKI
PUSZKA CIECIERZYCY
KILKA ZĄBKÓW CZOSNKU
PÓŁ SZKLANKI SEZAMU
PÓŁ SZKLANKI OLIWY Z OLIWEK
SÓL, PIEPRZ
JAK?
Wszystko zmiksować, smakować z gruboziarnistym pieczywem, przechowywać w słoiczku w lodówce zalane łyżeczką oliwy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz