Kategorie
3 minuty
brzuchy
co nieco i nieco więcej
domowe dekoracje
grill
grzyby tu - reszta w zupach
kotleciki placuszki kulki
książki
łakocie
miejsca
mięso
moja kuchnia
naleśniki bez szpinaku
napoje
ogród
opakowania
owoce morza i jeziora
Pascal vs Okrasa
przetwory
przyprawy
Przystanek Alaska
sałatki i surowe
smarowidła
szpinak
takie tam
The Northern Exposure Cookbook
ulubione
zupy
04 września 2008
HUMMUS Z PRAŻONĄ CEBULKĄ
SKŁADNIKI
PUSZKA CIECIORKI
2 ZĄBKI CZOSNKU
PÓŁ SZKLANKI SEZAMU
KILKA ŁYŻEK PRAŻONEJ CEBULI
KILKA ŁYŻEK OLIWY
JAK?
Wszystko miksuję i gotowe, sól i pieprz kręcę świeżo na kanapkę.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz