Kategorie
3 minuty
brzuchy
co nieco i nieco więcej
domowe dekoracje
grill
grzyby tu - reszta w zupach
kotleciki placuszki kulki
książki
łakocie
miejsca
mięso
moja kuchnia
naleśniki bez szpinaku
napoje
ogród
opakowania
owoce morza i jeziora
Pascal vs Okrasa
przetwory
przyprawy
Przystanek Alaska
sałatki i surowe
smarowidła
szpinak
takie tam
The Northern Exposure Cookbook
ulubione
zupy
04 września 2008
KREM Z PORA
SKŁADNIKI
WŁOSZCZYZNA
ZIEMNIAKI
2 PORY
ZIELE ANGIELSKIE
LIŚĆ LAUROWY
GAŁKA MUSZKATOŁOWA
PRZYPRAWY DO SMAKU WG UZNANIA
SÓL, PIEPRZ
JAK?
Gotuje się normalnie zupę, tylko że z większą ilością pora, a gdy warzywa są miękkie wyjmuje się ziele angielskie i liść laurowy i miksuje całość na krem :) I dobre.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz