Kategorie
3 minuty
brzuchy
co nieco i nieco więcej
domowe dekoracje
grill
grzyby tu - reszta w zupach
kotleciki placuszki kulki
książki
łakocie
miejsca
mięso
moja kuchnia
naleśniki bez szpinaku
napoje
ogród
opakowania
owoce morza i jeziora
Pascal vs Okrasa
przetwory
przyprawy
Przystanek Alaska
sałatki i surowe
smarowidła
szpinak
takie tam
The Northern Exposure Cookbook
ulubione
zupy
04 września 2008
HERBA
SKŁADNIKI
HERBATA CYNAMONOWA
KILKA PLASTERKÓW KŁĄCZA IMBIRU
ŁYŻKA MIODU
Miód lepiej dodać po kilku minutach. Babcia mówi, że wrzątek niszczy wszystko co w miodku najlepsze.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz